#

На Броварщині поліцейські затримали трьох осіб із наркотиками (ФОТО)

17.02.2021 15:30
На Броварщині поліцейські затримали трьох осіб із наркотиками  (ФОТО)
Фото з місця події

У місті Бровари та в селищі Баришівка правоохоронцями було зафіксовано людей, які мали при собі небезпечні речовини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Faсebook.

Під час патрулювання працівники поліції у місті Бровари помітили перехожих, які поводили себе підозріло. Під час поверхневої перевірки у 30 - річного та 39-річного мешканців виявили пакети з порошкоподібною білою та зеленою подрібною речовиною.

Аналогічний випадок трапився на одній з вулиць Баришівки. Під час встановлення особи з'ясувалося, що 24-річний чоловік у кишені зберігав заборонені речовини. Як пояснив правопорушник, що канабіс та амфетамін зберігав для власних потреб.

Речові докази направлено на відповідну експертизу.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк. Досудове розслідування триває, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у Броварах медики екстреної швидкої допомоги реанімували дитину, яка народилася під час домашніх пологів мертвою і не дихала впродовж 20 хвилин.


Читати "Моя Київщина" у Telegram