#

На Броварщині планують модернізувати спортивні майданчики (ФОТО, ВІДЕО)

13.05.2020 08:20
На Броварщині планують модернізувати спортивні майданчики (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з першоджерела

Стало відомо, що в селах Гоголів та Красилівка Броварського району облаштують спортивні майданчики у рамках програми "Київщина спортивна"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Погляд". 

Зауважимо, що учора, 12 травня, відбулася робоча зустріч начальника управління фізичної культури і спорту КОДА Сергія Тимофєєва із працівниками та тренерами дитячо-юнацької спортивної школи Броварського району. В ході спілкування було обговорено найбільш актуальні питання. Зокрема, стосовно відновлення тренувань в карантин.

Також чоловік відвідав  села Гоголів та Красилівку, де вже цьогоріч буде облаштовано спортивні майданчики, однак лише за умови співфінансування з місцевих бюджетів.

Село Гоголів отримає обладнання, технологічні комплектуючі та тренажери для функціонального майданчика розміром 32х18. Натомість у Красилівці облаштують футбольний майданчик зі штучним покриттям розміром 42х22 та встановлять тренажери.

Ми сподіваємося, що до кінця літа, тобто до початку нового навчального року, дітки вже матимуть змогу займатися на оновлених спортмайданчиках, – зазначив Сергій Тимофєєв.

Нагадаємо, що директорці будинку для літніх на Броварщині загрожує покарання  до восьми років за порушення санітарних правил і норм

щодо запобігання інфекційним захворюванням, які спричинили загибель людей



Читати "Моя Київщина" у Facebook