#

На Броварщині поліцейські провели огляд шкільних автобусів (ФОТО)

10.09.2021 09:54
На Броварщині поліцейські провели огляд шкільних автобусів (ФОТО)
Фото з місця подій

На Броварщині поліцейські перевірили на справність шкільні автобуси

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

Із метою попередження дитячого травматизму на дорогах ювенальні поліцейські Броварського районного управління поліції провели огляд та перевірку шкільних автобусів, які перевозять дітей міста та району до школи.

Окрім цього, правоохоронці проводять для школярів "уроки безпеки", на яких розповідають про найбільш розповсюджені причини дорожньо-транспортних пригод, правила та обов’язки пішоходів, а також про відповідальність, яка передбачена за порушення Правил дорожнього руху.

У дописі йдеться:

Шановні водії, наближаючись до шкіл та садочків, обирайте безпечну швидкість. Нагадайте дітям про необхідність дотримання Правил дорожнього руху та покажіть їм безпечний шлях до школи. Цінуйте і бережіть своє життя та життя ваших дітей!

Нагадаємо, що 8 вересня у селі Велика Димерка Броварського району оперативники «за гарячим слідом» затримали зловмисника, який викрав велосипед у односельчанки.



Читати "Моя Київщина" у Telegram