#

На Броварщині поліцейські проводять вечірні рейди

06.07.2021 14:30
На Броварщині поліцейські проводять вечірні рейди
Фото з місця події

На території Броварського району правоохоронці проводять профілактичні заходи "Безпечне літо"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook, заходи проводяться з метою виявлення, припинення та профілактики вчинення підлітками правопорушень, ювенальні поліцейські Броварського районного управління поліції провели вечірні рейди селами Великодимерської та Калитянської громад.

Під час проведення заходів зверталася увага на час перебування неповнолітніх на вулицях у вечірній час без супроводу батьків, на виявлення фактів незаконного продажу, розпивання спиртних напоїв та куріння у громадських місцях.

Із неповнолітніми, які були виявлені без нагляду батьків у пізній час, поліцейські провели профілактичні бесіди про негативний вплив шкідливих звичок, недопустимість вживання алкогольних напоїв та тютюнопаління, які негативно впливають на здоров’я. Окрім того, повідомили батьків про місце перебування їхніх дітей та провели бесіди про недопущення в подальшому подібних випадків.

Нагадаємо, що на Броварщині за шість місяців поточного року правоохоронці під час профілактичних рейдів задокументували вісім випадків продажу алкоголю та цигарок підліткам.

Читати "Моя Київщина" у Facebook