#

На Броварщині правоохоронці за тиждень спіймали п’ятьох п’яних водіїв (ФОТО)

11.09.2020 18:20
На Броварщині правоохоронці за тиждень спіймали п’ятьох п’яних водіїв (ФОТО)
Фото з місця події

Протягом тижня працівники поліції затримали на Броварщині та склали адміністративні матеріали відносно п’яти водіїв, які керували транспортними засобами у нетверезому стані

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Броварський відділ поліції" у Faсebook.

Крім того, правоохоронці виявили шістьох чоловіків, які мали при собі наркотичний засіб амфетамін, відносно кожного з них, у Броварському відділі поліції відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Ще відносно одного водія слідчими Броварського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 290 (Знищення, підробка або заміна вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України.

Також поліцейські виявили повний багажник безакцизних тютюнових виробів. За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ст. 204 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Нагадаємо, що у Броварах правоохоронці затримали трьох крадіїв за фактами крадіжок товарів із магазину та викрадення мобільного телефону.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: