#

На Броварщині п'яний чоловік бив свою матір та зберігав наркотики

11.01.2022 10:15
На Броварщині п'яний чоловік бив свою матір та зберігав наркотики
Фото з місця події

Нещодавно, 7 січня, поліцейські Броварщини прибули на виклик про домашнє насильство у селі Требухів та виявили у кривдника наркозілля

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Броварського РУП.

До поліції надійшло повідомлення про вчинення домашнього насильства у одному з будинків Требухова. На місце події негайно прибув наряд реагування патрульної поліції.

Як з’ясувалося, 36-річний місцевий мешканець у стані алкогольного сп’яніння, вчинив насильство щодо своєї матері. Відносно нього склали адміністративний протокол  за ч. 1 ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Також у дебошира вилучили коноплю. Чоловік повідомив, що зберігав наркозілля для власного вжитку. Тепер, окрім адміністративної, йому загрожує кримінальна відповідальність. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 309  (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовини або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що 2 січня у селі Гоголів Броварського району поліцейські затримали підлітка, який ледь не вбив односельчанина.

Читати "Моя Київщина" у Facebook