#

На Броващині хлопець вкрав обладнання для поливу

20.01.2021 14:30
На Броващині хлопець вкрав обладнання для поливу
Фото з місця події

У селі Зазим’я Броварського району до будинку проник 22-річний хлопець та вкрав обладнання для поливу

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області, про крадіжку розповів  41-річний житель села Зазим’я

На місце події одразу прибули наряд реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Броварського районного управління поліції.

Поліцейські провели низку розшукових заходів. Згодом вони встановили особу крадія та місце його перебування. Зловмисником виявився 22-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень.

Правоохоронці вилучили низку речових доказів, які підтверджують причетність хлопця до крадіжки.

Поліцейські затримали крадія в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі хлопець перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від трьох до шести років.

Вирішується питання щодо оголошення підозри затриманому. Запобіжний захід обере суд.

Нагадаємо, що у день повторних виборів  у місті Бровари поліція притягнула до адмінвідповідальності 42 особи за порушення виборчого процесу та затримала групу учасників  "каруселей".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: