#

На Бучанщині будують чотири нові ЖК із розважальною складовою (ФОТО)

04.03.2024 09:43
На Бучанщині будують чотири нові ЖК із розважальною складовою (ФОТО)
Проєкт ЖК

На Бучанщині будують чотири нові ЖК із спортивними та ігровими активностями, зеленими зонами та парками, культурними об’єктами, закладами громадського харчування тощо

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "3m2".

Один з них – ЖК RIVER PORT в Ірпені. Ціна стартують від 30 900 грн/кв. м.

В  житловому комплексі  преміум-класу River Port від товариства "Відважних" багато уваги приділено організації якісного дозвілля. Тут заплановані різноманітні спортивні активності: власний відкритий басейн, спортивний майданчик, поле для командних ігор, фітнес-центр. Для дітей облаштують дитячі ігрові майданчики для різних вікових категорій, будуть виділені  зони для тихого  відпочинку. Мешканці матимуть доступ до власної набережної з човниковою станцією.

Цей ЖК будується на межі Ірпеня та Бучі. Поруч зручна транспортна розв’язка та виїзд на Гостомельського шосе. До найближчої станції метро можна дістатися автівкою за 18-20 хвилин.  В радіусі двох кілометрів від новобудови є продуктові магазини, салони краси, відділення пошти, дитячі садки та інші інфраструктурні об’єкти. 

ЖК складатиметься з  трьох будинків по 16 поверхів. Для будівництва використовують сучасну монолітно-каркасну технологію, стіни мурують з цегли та газобетону, утеплюють мінеральною ватою.

ЖК River Port отримав свою назву завдяки тому, що зводиться на березі озера Мистецтв, поруч із  річкою Бучанкою. Забудовник обіцяє упорядкувати територію навколо озера й облаштувати тут набережну та зону для відпочинку.

На перших нежитлових поверхах будинків розмістяться комерційні площі. Тут заплановане відкриття салонів краси, медичного та стоматологічного центрів, супермаркету, невеликих продуктових та господарських магазинів, аптеки, хімчистки, відділення банку та фітнес-центру. 

Особливу увагу приділено безпеці мешканців та їхнього майна. Територія новобудови буде  закритого типу — доступ до комплексу здійснюватиметься за цифровим ключем та технологією Face ID.  Прибудинкова територія та під’їзди перебуватимуть під цілодобовим відеоспостереженням. 

До продажу доступні одно-, двох- та трикімнатні квартири площею від 24 до 65 кв. м.

Орієнтовна дата введення в експлуатацію перших будинків  — 4 квартал 2024 року. 

Ще один ЖК зводять у с. Шевченкове. Це – CITY LAKE.

Ціна стартують від 26 000 грн/кв. м. 

На території  ЖК City Lake є власне озеро з променадом для прогулянок. На перших нежитлових поверхах виділені приміщення під кафе та ресторани, також на території передбачена танцювальна студія.

У складі комплексу 40 будинків заввишки 4-5, 8 поверхів, які будують з цегли, утеплюють за допомогою пінополістиролу.

На території ЖК заплановані два дитячих садки та школа. Територія буде закритою від авто та сторонніх.

У продажу однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні та чотирикімнатні квартири площею від 35 до 143 кв. м.

Будинки першої, другої, третьої, частково четвертої та п’ятої черги вже введено в експлуатацію, у 2024 році готуються до здачі ще кілька будинків четвертої та п’ятої черг.

У  с. Софіївська Борщагівка також зводять новий житловий комплекс – У-КВАРТАЛ. Ціни – від 29 500 грн/кв. м.

В житловому комплексі облаштоване  мотузкове "містечко", функціонують кілька полів для футболу, волейболу та стрітболу. Встановлено вуличні тренажери, на території ЖК працюють фітнес-клуби.

До складу ЖК увійде  31 будинок різної поверховості – 4, 6, 9-11 поверхів. Будують за цегляною технологією,  утеплюють пінополістиролом та мінватою.

ЖК спроєктовано за принципом  "містечко в місті", на території є власна соціальна-побутова інфраструктура: державний і приватні дитячі сади, кафе, магазини,  дитячі майданчики, паркові алеї з фонтанами і озелененням, зона барбекю тощо.

У продажі 1-, 2-, 3- та 5-кімнатні квартири площею від 33 до 130 кв. м.

Більшість будинків вже введено в експлуатацію, ще кілька будинків заплановані до здачі у 2024 році. 

Ще один ЖК будується у с. Крюківщина. Ціни у ЖК PARADISE AVENUE стартують від 30 000 грн/кв. м.

У ЖК запланована широка розважальна складова: фітнес-центр, ресторани, кафе, дошкільні центри. Для занять спортом збудують тенісні корти, велодоріжки, спортивні майданчики та футбольне поле, скейт-парк. Біля розташованого на території комплексу озера встановлять альтанки для відпочинку, висадять прогулянкову алею та організують пляжну зону. 

У комплекс увійдуть 18 будинків заввишки 6, 8-9, 12-13, 15-16 поверхів. Будівлі будують за монолітно-каркасною технологією, стіни зводять із газоблоку, фасади утеплять мінеральною ватою. 

Територія закрита від авто та сторонніх. Для  авто передбачений гостьовий паркінг.

У комплексі продають одно-, дво- та трикімнатні квартири площею від 30 до 84 кв. м. 

Частину будинків уже введено в експлуатацію. Сьомий будинок обіцяють добудувати до 4 кварталу 2024 року, будівництво восьмого будинку зупинено.

Нагадаємо, що на Київщині благодійники будують інклюзивний ЖК для захисників.

ЖК City Lake

ЖК   «У-Квартал»

ЖК Paradise Avenue

Читати "Моя Київщина" у Facebook