#

На день міста у Фастові пройде ГОГОЛЬFEST (ФОТО, ВІДЕО)

14.07.2020 08:27
На день міста у Фастові пройде ГОГОЛЬFEST (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

У липні цього року міський голова Фастова Михайло Нетяжук та директор фестивалю Максим Демський офіційно підписали договір про проведення FastFestGogolFest з дотриманням усіх карантинних вимог 19 та 20 вересня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Буквы".

Зауважимо, що FastFestGogolFest у Фастові включатиме театральну, музичну, візуальну, освітню, дитячу та нічну програми. За 2 дні і 1 ніч буде проведено близько сотні культурних заходів на декількох локаціях.

У центрі міста, на площі Перемоги 19 вересня відбудеться гранд-відкриття, режисером якого виступить Влад Троїцький. Це буде безкоштовна подія, на яку зможуть потрапити всі охочі.

Відомо, що театральна програма буде представлена ​​на двох сценах в Палаці культури. За словами куратора Андрія Палатного, "місцеві творці-театрали також зможуть взяти участь у створенні художніх проектів". У Молодіжному центрі розташується освітня програма "Гімназія", яка представить тему "Наші 20-ті".

Слід сказати, що головною локацією фестивалю стане територія колишнього військового містечка. Тут буде музична сцена і дитяча програма.

Тут буде створено сквот Art Knot - художній вузол, в кожній кімнаті якого художники зі всієї України представлять свої роботи. Він продовжить свою роботу як художній центр в Фастові після закінчення фестивалю і стане простором для створення нового культурного продукту. Це триповерхова будівля з півсотнею кімнат. Його впорядкують, підключать електрику, воду, він стане місцем для роботи художників і мобілізації активних креативних людей Фастова, - розповів куратор візуальної програми Олександр Никитюк.

Цікаво, що директор фестивалю Максим Демський анонсував, що на фестивалі виступатимуть яскраві і несподівані артисти, які останні 3-5 років вони перебувають за кордоном.

Варто відзначити, що саме місцева влада запросила фестиваль в місто.

Слоган нашого фестивалю "Україна.Прискорення", тому пропоную разом працювати над тим, щоб рухати Україну вперед, - закликав міський голова Михайло Нетяжук.

Нагадаємо, що у Фастові затримали наркоаграрія з кримінальним минулим.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: