#

На Фастівщині чоловіки побили охоронця лопатою та кинули в підвал (ФОТО)

13.01.2022 17:15
На Фастівщині чоловіки побили охоронця лопатою та кинули в підвал (ФОТО)
Фото з місця події

У вівторок, 11 січня, на будівництві приватного будинку у селі Тарасівка 32 та 35-річний місцеві жителі побили охоронця лопатою та кинули його в підвал

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Правоохоронці з’ясували, що охоронець недобудови та його знайомі разом випивали, коли у них виник конфлікт. Гості побили потерпілого та викрали електроінструменти.

Потім  32-річний зловмисник сів за кермо чужого автомобіля, завантаживши у нього викрадене, та поїхав автодорогою Боярка-Вишневе. Не впоравшись з керуванням, зловмисник виїхав за межі проїжджої частини та з'їхав у кювет. Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів та затримали  чоловіків у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.  

Наразі слідчі за процесуального керівництва Фастівської окружної прокуратури повідомили лиходіям про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) та  ч.3 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує ув’язнення до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, що 10 січня у селі Фастівець Фастівського району 35-річний  водій автомобіля Hyundai не впорався з керуванням та врізався в  електроопору.



Читати "Моя Київщина" у Facebook