#

На Фастівщині загострилася боротьба між депутатами і секретарем селищної ради (ВІДЕО)

25.07.2018 10:18
На Фастівщині загострилася боротьба між депутатами і секретарем селищної ради (ВІДЕО)

У минулу п'ятницю, 20 липня, в смт Борова Фастівського району відбулася сесія селищної ради, на якій депутати знову заявили про нелегітимність секретаря селищної ради Дмитра Босого, відновленого на посаді рішенням міськрайонного суду Фастівського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Киев Власть".

В минулому році 24 липня смт Борова Фастівського району рішенням депутатів селищної ради були припинені повноваження секретаря Боровського селищної ради Дмитра Босого у зв'язку з корупційним скандалом. Тоді надбанням гласності стала аудіозапис, в якій йшлося про "чорну бухгалтерію" секретаря ради, пов'язаної з бюджетними коштами.

9 лютого 2018 року міськрайонний суд Фастівського району прийняв рішення поновити на посаді Дмитра Босого і виплатити йому зарплату за час вимушеного прогулу.

8 червня 2018 року Дмитро Босий з'явився в селищній раді в супроводі працівників виконавчої служби та силою виштовхав з кабінету Юрія Руденко, тимчасово виконував обов'язки секретаря ради, а пізніше змінив замки.

19 липня 2018 року відбулася погоджувальна рада, на якій депутати ініціювали сесію Борівської сільради, повідомивши про дату і місце проведення в місцевій газеті. Проте 20 липня їм відмовили в проведенні заходу в Борівському будинку культури. В результаті депутати провели засідання сесії, стоячи в приймальні селищної ради, бо відновлений судовим рішенням Дмитро Босий не дав обранцям іншого приміщення. Депутати одноголосно прийняли звернення до громади смт Борова, в якому висловили недовіру Дмитру Босому і підкреслили, що він не є секретарем Боровського селищної ради.

Сам Дмитро Босий відмовився спілкуватися з журналістами, крайню сесію селищної ради називав нелегітимною і відмовився відповідати на питання про те, чи отримав він зарплату за час "вимушеного прогулу" в розмірі 120 тис. грн.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: