#

На ходу відлетіло колесо: у Переяслав-Хмельницькому районі вантажівка спровокувала ДТП (ФОТО)

24.05.2019 17:18
 На ходу відлетіло колесо: у Переяслав-Хмельницькому районі вантажівка спровокувала ДТП (ФОТО)
Вантажівка, у якої відлетіло колесо

Сьогодні, 24 травня, близько 15.30 на з’їзді до Переяслав-Хмельницького КПП сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та двох легковиків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Вісник Переяславщини".

У вантажівки "МАН" під час руху відлетіло заднє ліве колесо та вдарилося в легковик "Нісан", який рухався в напрямку Києва. Від цього легковика це ж колесо відбилося в "Хюндай", який їхав по зустрічній смузі.

Відтак, два легковики зазнали значних механічних пошкоджень. На щастя, ніхто не постраждав.

Водія "Нісана" врятували подушки безпеки, які вчасно спрацювали. Ситуацію прокоментувала жінка, яка була за кермом: «Все сталося за лічені секунди. Я їхала із Кіровограда (там живу) в аеропорт (Бориспіль) зустрічати свого чоловіка. Удар колеса був дуже сильним, машина стала неконтрольована, як її зупинила, не пам’ятаю. Зараз болить рука і не можу відійти від шоку".

Водій "Хюндая" Юрій повідомив: "Я із трьома друзями їхав із Києва, де живемо, на відпочинок в санаторій у Черкаси. Те, як відлетіло колесо у МАНа і вдарилося об "Нісан", а потім у наше авто, я бачив, тож встигнув зреагувати і, можливо, тому не травмувався. А ось мої пасажири зазнали незначних ушкоджень. Це ДТП знято на мій відеореєстратор. Колесо, яке вдарилося в наше авто, злетіло далеко в поле, а ми – в кювет".

"Як так сталося, що колесо відлетіло від моєї вантажівки, я ще не знаю. Біди наробилося", – сказав водій "МАНу".

На місце ДТП відразу прибули правоохоронці. Трохи згодом сюди приїхала бригада Переяслав-Хмельницької станції екстреної медичної допомоги.

Нагадаємо, що у Вишневому автомобіль Toyota збив дитину, яка раптово вибігла на проїжджу частину.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: