#

На Іванківщині затримали браконьєра (ФОТО)

15.09.2018 05:20
На Іванківщині затримали браконьєра (ФОТО)

В середу, 12 вересня під час проведення рейду на Київському водосховищі рибоохоронний патруль зафіксував порушення правил промислового рибальства.

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на офіційну сторінку Київського рибоохороного патруля у Facebook

Так, було затримано ланкового рибалку одного із приватних підприємств, який проводив вилов риби з човна за допомогою двох сіток, загальною довжиною 120 метрів, у забороненому місці - на судновому ході (фарватері). 
При перевірці, рибоохоронці виявили рибу у такій кількості: плітка - 7 штук, плоскирка - 5 штук, сом - 3 штуки, судак - 2 штуки та один лящ, загальною вагою 7 кілограмів. Збитки, згідно розрахованої методики, становлять 6 696,84 гривень.

Подія задокументована в районі 52 бакіна, поблизу с. Страхолісся Іванківського району. Своїми діями, рибалка порушив п. 15 Режиму рибальства у Дніпровських водосховищах у 2018 році та п. 6.1.1. Правил промислового рибальства. На громадянина складено протокол за ч. 5 ст. 85 КУпАП.

"Завдяки патрулюванню водойми та оперативності патрульних значних збитків вдалося попередити. А отже, істотної шкоди користувач нанести не встиг", - повідомив керівник рибоохоронного патруля Київщини Володимир Мухін.

 

Слідкуєте за нашими новинами та підписуйтесь на сторінку у Facebook.  

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: