#

На Кагарличчині п'яний водій став причиною смерті молодого подружжя

08.08.2018 11:36
На Кагарличчині п'яний водій став причиною смерті молодого подружжя

Повідомлено про підозру та взято під варту водія, який в стані алкогольного сп’яніння, не маючи при собі водійського посвідчення, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автівкою, внаслідок чого загинуло подружжя, а їхню малолітню дитину із травмами доставлено до лікарні

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Установлено, що 33-річний водій, рухаючись по дорозі в Кагарлицькому районі, не впевневшись у безпеці свого маневру, здійснив виїзд на зустрічну смугу, де зіткнувся з іншою автівкою, в якій їхала родина.

Внаслідок ДТП пасажири автівки 48-річна жінка та її 43-річний чоловік загинули на місці події, а їхню 9-річну дитину із травмами доставлено до лікарні.

Винуватця ДТП затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Як виявилось, при собі у правопорушника не було водійського посвідчення, а рівень сп’яніння сягав 1,68 промілє, що становить середній ступень сп’яніння. 

За процесуального керівництва прокуратури Київської області горе-водію повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель декількох осіб) КК України.

За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Правопорушнику загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: