#

На Канівському водосховищі підприємство незаконно налагодило рибний бізнес

22.02.2022 17:31
На Канівському водосховищі підприємство незаконно налагодило рибний бізнес
Фото з місця подій

На Київщині за позовом прокуратури суд зобов’язав підприємство повернути державі частину Канівського водосховища, яку незаконно використовували для рибогосподарської діяльності

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на пресслужбу прокуратури Київської області.

Рішенням господарського суду Київської області задоволено позовні вимоги Обухівської окружної прокуратури щодо повернення державі частини водосховища площею 2 500 м2, разом із зайнятою земельною ділянкою водного фонду.

Прокурори довели, що приватне підприємство, не маючи договору оренди та будь-яких правових документів, використовувало частину Канівського водосховища для рибогосподарської діяльності. Шляхом встановлення садкових ліній здійснювали штучне розведення, вирощування та вилов риби.

Після набрання рішенням суду законної сили органи обласної прокуратури вживатимуть заходів щодо повернення державі частини Канівського водосховища разом із земельною ділянкою.

Нагадаємо, що працівники поліції затримали хлопця, що в селі Семенівка Обухівської ОТГ заїхав на територію меморіально-музейного комплексу "Янівська висота" та здійснив наїзд на пам'ятку архітектури.


Читати "Моя Київщина" у Facebook