#

На Київщині для школярів та вчителів проводять заняття з мінної безпеки (ФОТО)

14.03.2024 08:04
На Київщині для школярів та вчителів проводять заняття з мінної безпеки (ФОТО)
Фото з місця події

Фахівці ГО "Ліга офіцерів", які пройшли курс підготовки у Центрі протимінної діяльності Державної служби спеціального транспорту Міністерства оборони України, провели заняття з мінної безпеки для учнів і педагогів навчальних закладів Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Державної спеціальної служби транспорту.

Другий рік поспіль Фонд сприяння демократії Посольства США в Україні у партнерстві з Київською обласною державною (військовою) адміністрацією організовують заняття з мінної безпеки для учнів і педагогів закладів освіти Київщини. Заняття проходять з акцентом на практичне засвоєння учнями алгоритму дій, які допоможуть правильно зорієнтуватися у разі зустрічі з мінною загрозою.

Такі інформаційно-практичні лекції корисні в наших реаліях як для жителів деокупованих територій, так і для тих, хто проживає далеко від зони бойових дій, але періодично потрапляє під ракетні обстріли росіян. Адже загроза забруднення вибухонебезпечними предметами може зустрічатися будь де. Станом на середину березня подібні заняття вже пройшли у 140 закладах освіти, у яких охоплено навчанням правилам мінної безпеки понад 20 000 учнів різних вікових категорій. Слід зазначити, що до кінця 2023/2024 навчального року Фонд сприяння демократії Посольства США в Україні планує охопити заняттями з мінної безпеки 160 навчальних закладів середньої освіти Київщини.

Нагадаємо, що з 1 січня до 29 лютого 2024 року у Київській області сталося 43 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими.

На зображенні може бути: 9 людей та текст

На зображенні може бути: 9 людей, люди навчаються та текст

На зображенні може бути: 2 людини, люди навчаються, дитяча іграшка та текст

На зображенні може бути: 5 людей та текст

На зображенні може бути: 4 людини та люди навчаються

Читати "Моя Київщина" у Telegram