#

На Київщині мережа "Сільпо" почала доставляти продукти літаками

31.03.2021 20:30
На Київщині мережа "Сільпо" почала доставляти продукти літаками
Фото з місця події

Мережа "Сільпо" розпочала пілотний проєкт із доставки замовлень літаками в невеликі населені пункти, де не працюють логістичні оператори

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням пресслужбу мережі "Сільпо".

Доставка здійснюється шістьма літаками з аеродрому в Київській області. Для організації доставки "Сільпо" переобладнали ангар для літаків у спеціальний авіарозподільчий центр (АРЦ).

Тестування послуги здійснюється за "білими списками". Гості, які стали учасниками "Власного Рахунку" в "Сільпо" у Київській області чи передмісті Києва, отримали пропозицію зробити замовлення на shop.silpo.ua з опцією авіадоставки.

Наразі в рамках пілотного запуску доставка літаком здійснюється безкоштовно для замовлень від 1500 грн. Крім того, є обмеження щодо ваги замовлення: літаком доставляють не більше ніж 40 кг за один раз.

Замовлення попередньо збираються в РЦ у Броварському районі, далі в АРЦ індивідуальні замовлення фінально комплектуються безпосередньо перед доставкою. Таку систему розроблено для того, щоб дотримуватися температурних режимів для різних продуктів.

Нагадаємо, що 30 березня голова Київської облдержадміністрації Василь Володін провів зустріч із директором українського представництва японської компанії "SDGs Corporation" Рютаро Юкі та її операційним директором Юічі Матсунає.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: