#

На Київщині на хабарі "погорів" керівник одного з державних підприємств

17.11.2021 13:35
На Київщині на хабарі "погорів" керівник одного з державних підприємств
Фото з місця подій

На Київщині правоохоронці повідомили про підозру керівнику одного з державних підприємств

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

На Київщині 55-річний керівник одного з державних підприємств, користуючись службовим становищем, за попередньою домовленістю намагався передати у користування  фізичним особам в оренду складське приміщення загальною площею 610 кв м в обхід, передбаченої чинним законодавством процедури.

За оренду чоловік вимагав 40 000 грн неправомірної вигоди. Кошти отримував у кілька етапів: першу частину отримав у середині вересня цього року, а другу – 26 жовтня.

Викрили неправомірну діяльність чоловіка працівники слідчого управління поліції Київщини за оперативного супроводження Управління стратегічних розслідувань в Київській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України та за процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили чоловікові про підозру за ч.1 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що 15 листопада на з'їзді "Слуги народу" нардепку Ольгу Коваль було виключено із партії.


Читати "Моя Київщина" у Telegram