#

У Борисполі хлопець вирішив пожартувати про крадіжку великої суми коштів

23.11.2021 17:00
У Борисполі хлопець вирішив пожартувати про крадіжку великої суми коштів
Фото з мережі Інтернет

У Борисполі 20-річний громадянин викликав поліцію з приводу зниклої великої суми коштів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку патрульної поліції Київської області у Facebook.

Нещодавно на лінію 102 надійшов виклик про крадіжку на вулиці Франка, що у Борисполі. Заявник повідомив, що з його кишені викрали 5000 доларів США. На його думку, правопорушення вчинила невідома жінка, яка зараз перебуває неподалік заявника.

На місці виклику патрульні зустрілись з 20-річним громадянином. Чоловік знову повідомив інформацію про крадіжку, проте цього разу вказав, що знає жінку, яку підозрює у правопорушенні.

Під час детальнішого опитування про цю подію, заявник щоразу сильніше плутався в хронології та фактах ймовірного злочину.

Зрозумівши, що остаточно заплутався, чоловік відмовився від сказаного раніше й вирішив не писати заяву про те, що в нього викрали грошові кошти.

Оскільки факту правопорушення не було, патрульні винесли на заявника адмінматеріали за ст. 183 ( Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Патрульна поліція Київської області нагадує, за завідомо неправдивий виклик поліцейських, рятувальників, медиків тощо –  штраф від 850 гривень до 3400 гривень.

Нагадаємо, що нещодавно у Борисполі нетверезий громадянин спричинив ДТП.

Читати "Моя Київщина" у Telegram