#

На Київщині побудують новий дитячий садочок

31.03.2021 10:15
На Київщині побудують новий дитячий садочок
Фото з мережі Інтернет

У рамках програми "Велике будівництво" протягом 2021 року в Київській області збудують один новий дитячий садочок, а ще п‘ять реконструюють та капітально відремонтують

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Цього року до програми Президента увійшло 18 наших об‘єктів загальною вартістю 318,5 млн грн. Це 5 шкіл, 6 садочків, 5 спортивних об‘єктів, 1 басейн та 1 ЦНАП. Зокрема буде побудовано новий садочок на 75 місць в селі Синяк Вишгородського району, а також капремонт та реконструкція ще п‘яти садочків», – розповів голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Йдеться про реконструкцію нежитлової будівлі під дитячий садок в селі Лебедівка Вишгородського району, капітальний ремонт у наступних закладах: ясла-садок комбінованого типу "Чебурашка" в місті Вишневе, садок "Веселка" в місті Обухів, садок "Малятко" в селі Студеники Переяслав-Хмельницького району, садок по вулиці Шевченка, 15 в смт Згурівка Броварського району.

За словами голови ОДА загальна кошторисна вартість проєктів по всім 6 дошкільним навчальним закладам складає 112 млн грн., куди входять кошти обласного бюджету Київської області, місцевих бюджетів та державного фонду регіонального розвитку.

Також нагадаємо, що 30 березня, голова Київської облдержадміністрації Василь Володін провів зустріч із директором українського представництва японської компанії "SDGs Corporation" Рютаро Юкі та її операційним директором Юічі Матсунає.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: