#

На Київщині почнуть боротися з нелегальними АЗС

05.03.2021 13:40
На Київщині почнуть боротися з нелегальними АЗС
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що на території Київської області активізують боротьбу з нелегальними автозаправними станціями та нафтобазами

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА, першочергові завдання в цьому напрямі профільні служби регіону вже обговорили на міжвідомчій робочій групі під головуванням першого заступника очільника Київської облдержадміністрації Дмитра Назаренка.

Щоб ефективно протидіяти нелегальному обігу пального на території нашої області, насамперед слід скоординувати зусилля. Тож уже маємо стратегічний план дій. Серед ключових кроків – оперативне посилення роботи мобільних бригад і формування чіткого графіку перевірок. До цього плануємо залучати також і органи місцевого самоврядування, – уточнив Дмитро Назаренко.

Також зауважується, що з початку на території Київщини було припинено незаконну діяльність чотирьох автозаправних станцій та однієї підпільної нафтобази. При цьому вилучили 768 тонн пального на загальну суму понад 20 млн грн.

Нагадаємо, що 4 березня з нагоди 30-річчя Асоціації фермерів та приватних землевласників Київщини відбулася ювілейна конференція.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: