#

На Київщині правоохоронці затримали сильно п'яного хабарника (ФОТО)

26.08.2020 18:02
На Київщині правоохоронці затримали сильно п'яного хабарника (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 25 серпня, на 49 кілометрі траси М 03 Київ — Харків — Довжанський патрульні затримали нетверезого 56-річного водія, який намагався відкупитися від правоохоронців

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Близько 9 години ранку правоохоронці отримали повідомлення про ймовірне ДТП на автодорозі М 03 Київ — Харків — Довжанський. За вказаною адресою, на 49 км траси патрульні виявили автомобіль Chevrolet Lacetti, який знаходився в кюветі. Зауважимо, що водій вказаного автомобіля нічого не пошкодив та матеріальних збитків не наніс, позаяк інформація про аварію не підтвердилася.

Проте під час спілкування з 56-річним водієм охоронці порядку помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння. Зі згоди водія огляд проводився на місці зупинки з допомогою алкотестеру Драгер. Результат — 2,72 проміле. Під час оформлення відповідних адміністративних матеріалів горе-керманич почав пропонувати поліцейським хабар в розмірі 5 тис грн, щоб уникнути відповідальності.  

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу Бориспільського відділу поліції. Тепер окрім адміністративної відповідальності, чоловіку загрожує ще й кримінальна.

Нагадаємо, що на одній із атомагістралей Київщини сталася серйозна аварія між двома вантажівками.



Читати "Моя Київщина" у Telegram