#

На Київщині прикордонники затримали пропагандиста "руского міра" (ФОТО)

01.09.2022 14:05
На Київщині прикордонники затримали пропагандиста "руского міра" (ФОТО)
Фото з місця подій

На Київщині прикордонники виявили в двох іноземців підроблені документи, та чоловіка, у якого знайшли матеріали проросійського спрямування

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ" у Facebook.

У громадянина Узбекистану 2000 року народження прикордонники виявили повністю підроблене водійське посвідчення. Чоловік розповів, що підробку придбав в себе на батьківщині. А в громадянина Молдови 1977 року народження  прикордонники виявили частково підроблену посвідку на постійне проживання в Україні. Чоловік розповів, що фальшивку придбав за 300 доларів США.

В українця 1980 року народження, уродженця Луганської області, прикордонники виявили матеріали проросійського спрямування. Чоловік прямував до столиці. Під час перевірки його мобільного телефону правоохоронці виявили мобільні номера операторів рф, фото пересування російських військ, листування з громадянами рф та безліч картинок російської пропаганди. Також чоловік мав при собі російські рублі.

Для подальших правових дій усіх громадян передали компетентним органам.

Нагадаємо, що 1 вересня вночі в столичній лікарні внаслідок отруєння грибами померла 9-річна та 18-річна дівчини.


Читати "Моя Київщина" у Telegram