#

На Київщині ремонт приймальних відділень з ініціативи Володимира Зеленського йде за планом

14.12.2020 20:00
На Київщині ремонт приймальних відділень з ініціативи Володимира Зеленського йде за планом
Фото з мережі інтернет

Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов на традиційній селекторній нараді з питань запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19, що відбулася під головуванням Глави держави, повідомив, що половина з обіцяних приймальних відділень екстреної медичної допомоги уже готова

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з посиланням на пресслужбу КОДА

Олексій Чернишов розповів, що половина з 210 обіцяних приймальних відділень екстреної медичної допомоги, які будують з ініціативи Президента України Володимира Зеленського, уже готова і до кінця поточного року там прийматимуть сучасне обладнання.

Володимир Зеленський наголосив, що треба пришвидшити будівництво на скільки це можливо

Знаю, що через епідемію будівництво розпочалося значно пізніше запланованого і що друга половина відділень вже має завершену проектну документацію. Але вважаю, що треба пришвидшитися, наскільки це можливо. Ці відділення – не просто проекти будівництва. Це життя та здоров’я наших людей, – наголосив Президент України.

Очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін у свою чергу зазначив, що в Київській області роботи з капітального ремонту та будівництва приймальних відділень ведуться за графіком.

На сьогодні на 95 % готове відділення в Миронівському районі, роботи в інших районах області також активно ведуться. Всього в області буде оновлено 12 об‘єктів. Тримаємо питання на постійному контролі, бо розуміємо його важливість, особливо зараз підчас пандемії коронавірусу, коли медики та пацієнти повинні мати гідні умови для роботи та обслуговування, – зазначив Василь Володін.

Нагадаємо, що заступник голови Київської облдержадміністрації Олег Торкунов повідомив, що на нині на Київщині 26лікарень перепрофільовано для госпіталізації хворих із COVID-19.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: