#

На Київщині розпочалася підготовка роти оперативного призначення НГУ за участю канадських інструкторів

04.08.2021 19:55
На Київщині розпочалася підготовка роти оперативного призначення НГУ за участю канадських інструкторів
Фото з місця події

У Навчальному центрі підготовки підрозділів Нацгвардії України на Київщині розпочалася підготовка роти оперативного призначення НГУ, яка відбувається із залученням канадських інструкторів Об’єднаної оперативно-тактичної групи Збройних сил Канади в Україні UNIFIER

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Іnterfax".

Зазначається, що канадські колеги надаватимуть і дорадчу допомогу, і проводитимуть заняття, а також коригуватимуть підготовку за стандартами НАТО.

продовж шести тижнів гвардійці отримають знання з процесу управління військами (TLP) та зв’язку за стандартами НАТО, тактики пересування та вогневої підготовки, тактичної медицини та військової топографії, дій на блок-посту під час огляду транспортних засобів, ведення бою в умовах населеного пункту та мінної безпеки. Після проведення тренувань відділень та взводів, як іспит, відбудуться триденні польові маневри у складі роти.

До прибуття особового складу роти на навчання до Міжнародного центру у пункті постійної дислокації мобільною групою інструкторів Навчального центру, а також за участі інструкторів проєкт центру "Patriot" (м. Харків) була проведена поглиблена індивідуальна підготовка кожного військовослужбовця та навчання у складі груп за фаховими напрямами.

Нагадаємо, що військові частини Васильківського гарнізону відвідали курсанти Харківського національного університету імені Івана Кожедуба, які навчаються за спеціалізацією "Морально - психологічне забезпечення у підрозділах".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: