#

На Київщині розшукали ще одну можливу жертву відомого фотографа

03.12.2020 16:55
На Київщині розшукали ще одну можливу жертву відомого фотографа
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно співробітники поліції Київської області розшукали ще одну можливу жертву відомого фотографа Олександра Ктиторчука, дитина вже дала свідчення про зґвалтування в 12 років

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Obozrevatel".

За твердженням джерел, знімки з Мариною (ім'я змінено) були знайдені на комп'ютері фотографа. Після цього правоохоронцям вдалося встановити особу дівчинки, якій зараз 14 років – вона нібито вихованка інтернату.

Восени 2018 року Марина ще жила з матір'ю, яка згодом від неї відмовилася. Відбулася сварка, дівчинка втекла з дому й зателефонувала своїй подрузі Ірині, яка приїхала до неї на таксі й почала заспокоювати. Потім ця подружка подзвонила своєму знайомому – Олександрові Ктиторчуку, який нібито через деякий час приїхав до них у міста Українка на автомобілі Mercedes Vito, – йдеться у повідомленні.

Дівчинка стверджує, що вона з подругою і фотографом виїхали з Українки до Києва на його автомобілі

Фотограф нібито запропонував їм разом відпочити й забрав дівчаток до Києва. На прохання Іри Марина сіла поруч із фотографом, який був за кермом.

У цей час чоловік несподівано для дівчинки почав торкатися її грудей. 12-річній дитині це не сподобалося, вона відштовхнула фотографа й запропонувала подрузі помінятися місцями. Після цього чоловік почав мацати груди Іри, – пише джерело.

У Києві чоловік із дівчатками пили алкоголь, який нібито купив фотограф. Звісно, що 12-річна дитина швидко сп'яніла.

Марина розповіла, що вона, сп'яніла, заснула на облаштованому ліжку в салоні мікроавтобуса фотографа. А прокинулася, коли відчула, що її роздягають.

Дівчинка розплющила очі й побачила фотографа, який знімав із неї одяг: шорти, кофтинку й білизну. Марина розповіла, що чинила опір, але дорослий чоловік, звичайно, був сильнішим і зґвалтував її. У той час дівчинці було всього 12 років і вона була незайманою, – зазначається у повідомленні.

Також співрозмовники видання в правоохоронних органах стверджують, що під час обшуку у відомого фотографа було вилучено ноутбук, у якому зберігалися знімки оголеної Марини та інших дівчаток.

Нагадаємо, що 2 грудня, у селі Романків Обухівського району на території готельно-ресторанного комплексу "Партизан", в ігровому двоповерховому будинку (розміром 8х8 м), виникла пожежа.

Читати "Моя Київщина" у Telegram