#

На Київщині служби у справах дітей отримали 40 ноутбуків

19.08.2022 15:45
На Київщині служби у справах дітей отримали 40 ноутбуків
Фото з місця події

Сьогодні, 19 серпня,  служби у справах дітей та центри соціальних служб територіальних громад Київщини отримали 40 ноутбуків

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОДА, передача комп’ютерної техніки відбулася в Київській обласній військовій адміністрації за участю заступника голови КОВА Сергія Білецького та представників БО "Надія і житло для дітей", що реалізує кілька проєктів із надання допомоги дітям та сім’ям в Київській області. 

Проєкт впроваджується Службою у справах дітей КОВА та БО "Надія і житло для дітей" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Він також об’єднує зусилля місцевих органів влади та громад, що найбільше постраждали через російське військове вторгнення.

Його мета є допомога громадам в організації якісного надання психосоціальних послуг, матеріальної та медичної підтримки дітей і їхніх батьків, зниження негативних наслідків від пережитих травмуючих подій, спричинених війною.

Відомо, що для цього на території області в планах створити та облаштувати 7 стаціонарних локацій, 5 мобільних бригад і 4 пересувних точки для організації дозвілля дітей із залученням кваліфікованих спеціалістів.

Крім того, для фахівців системи захисту дітей і підтримки сімей територіальних громад буде організовано навчальні тренінги та проведено терапевтичні заняття з дітьми.

Нагадаємо, що до обласного бюджету внесено зміни – майже 145 млн грн будуть спрямовані на подолання наслідків війни та відновлення Київщини

Читати "Моя Київщина" у Telegram