#

На Київщині стартував проєкт "Зменшення ризиків травмування дітей від вибухонебезпечних предметів"

05.09.2022 19:00
На Київщині стартував проєкт "Зменшення ризиків травмування дітей від вибухонебезпечних предметів"
Фото з місця події

Сьогодні, 5 вересня, у закладах освіти Київщини стартував проєкт "Зменшення ризиків травмування дітей від вибухонебезпечних предметів"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОВА, перші уроки безпеки пройшли в школах Дмитрівської громади Бучанського району. 

Даний проєкт триватиме 6 місяців в усіх деокупованих територіальних громадах та охопить близько 16 тисяч учнів 131 закладу середньої освіти.

Захід проводиться за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні в партнерстві з Київською обласною військовою адміністрацією. 

Безпосередня організація та проведення занять – на громадській організації "Ліга офіцерів", що має багаторічний досвід реалізації міжнародних проектів, зокрема і щодо інформування дітей правилам мінної безпеки. 

Тренери, які залучатимуться до проведення занять із мінної безпеки, пройшли відповідне фахове навчання на базі Центру протимінної діяльності Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України.

Нагадаємо, що жителів Бучанської громади запрошують відвідати тренінг із надання першої допомоги для цивільного населення.

Читати "Моя Київщина" у Facebook