#

На Київщині троє "бізнесменів" розсилали наркотики поштою (ФОТО)

18.09.2020 14:36
На Київщині троє "бізнесменів" розсилали наркотики поштою (ФОТО)
Фото з поліції

Сьогодні, 18 вересня, поліція Київщини затримала трьох зловмисників віком від 25 до 29 років, які займалися збутом наркотиків на території Києва та столичної області різними шляхами, зокрема і через поштові відділення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Наразі наркоділки затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За скоєне їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Зауважимо, що під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисників працівники поліції виявили та вилучили велику кількість фасованих наркотичних речовин, серед них канабіс, амфетамін, 300 пігулок білого кольору, 36 г особливо небезпечного наркотику PVP та 136 г кокаїну.

Також було вилучено мобільні телефони, електронні ваги, пристрій для вакууму, пристрій для куріння канабісу, чеки про перерахування коштів та готівку, загальною сумою понад 80 тисяч гривень.

Працівники поліції проводять оперативні заходи щодо встановлення шляхів походження вилучених наркотиків.

Нагадаємо, що поліція Київщини викрила діяльність молодих дівчат та хлопців віком 20-23 років, які з метою збагачення організували притон для зайняття проституцією на території Києва та столичної області.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: