#

На Київщині викрили діяльність борделю (ФОТО, ВІДЕО)

17.09.2020 19:46
На Київщині викрили діяльність борделю (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з поліції

Сьогодні, 17 вересня, поліція Київщини викрила діяльність молодих дівчат та хлопців віком 20-23 років, які з метою збагачення організували притон для зайняття проституцією на території Києва та столичної області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Правоохоронці встановили, що організатор такого бізнесу став 23-річний молодик, який контролював роботу адміністраторів, вирішував різноманітні питання, які виникали в процесі роботи, координував роботу охоронців, коли виникали проблеми в осіб, які надавали послуги сексуального характеру за грошову винагороду.

Також правоохоронці затримали трьох дівчат-адміністраторів, які займалися працевлаштуванням повій, контролювали роботу та розподіляли їхню заробітну платню, спілкувались з клієнтами щодо послуг та цін, розміщували рекламу в соціальній мережі Інтернет.   

Зауважимо, що вартість послуг становила 2,5-5 тисяч гривень за годину, а з метою конспірації працівники "салону" виїздили тільки до клієнтів.

Під час 10 обшуків в помешканнях зловмисників було вилучено чорнові записи, "прейскурант цін", гроші, мобільні телефони та інші речові докази.

Відтак п’ятеро зловмисників затримано у порядку ст. 208 КПК України і вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Затриманим повідомлено про підозру та наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу для зловмисників.

Нагадаємо, що Державне бюро розслідувань повідомило про підозру в незаконній передачі вилученого майна начальнику слідчого управління, колишньому заступнику начальника ГУ Нацполіції в Київській області.




Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: