#

На Київщині відбувся Всеукраїнський День Поля аграрних інновацій

03.07.2024 11:28
На Київщині відбувся Всеукраїнський День Поля аграрних інновацій
Фото з місця події

У селі Ємчиха на Обухівщині відбувся Всеукраїнський День Поля аграрних інновацій, де аграрії продемонстрували широкий спектр агротехнологій 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "AgroPortal".

Програма заходу охопила широкий спектр агротехнологій, які аграрії могли оглянути як на виставкових майданчиках, так і безпосередньо у полі на демо-ділянках.

Подію підтримали понад 50 компаній-партнерів, які є провідними виробниками агрохімії та насіння, сільгосптехніки та послуг для аграріїв.

За словами організаторів Дня поля — Співтовариства виробників і споживачів бобових України та TVK Seed Agrocompany — завдання полягало у забезпеченні фермерів найкращими інструментами та знаннями для підвищення врожайності бобових та зернобобових культур та їх стійкості до змін клімату. Тож День поля став ідеальною платформа для представлення нових рішень та агротехнологій, які були продемонстровані на посівах гороху, квасолі, нуту, сої та сочевиці.

Нагадаємо, що у Підгірцях Обухівського району здійснюються роботи з реконструкції та рекультивації полігону ТПВ №5, який вважається найбільшим полігоном в Україні.

Читати "Моя Київщина" у Telegram