#

На Київщині відновлюють навчання кухарів шкільних їдалень

06.10.2022 18:25
На Київщині відновлюють навчання кухарів шкільних їдалень
Фото з місця події

Голова КОВА Олексій Кулеба у Бориспільському професійному ліцеї провів робочу нараду щодо відновлення навчання кухарів, які готують їжу для дітей у школах, у межах реформи шкільного харчування

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОВА.

Голова обласної військової адміністрації повідомив, що на Київщині перенавчання потребують більше 600 працівників їдалень. Він розповів:

У ліцеї Борисполя комфортні умови та професійне оснащення, що пройшло випробування під час активних бойових дій. Працівники на харчоблоках готували обіди військовим та внутрішньо переміщеним громадянам. Тому я переконаний, що тут зможуть навчатися не тільки кухарі регіону, а й усієї України.

Також додають, що реформа шкільного харчування, що успішно реалізовувалася до війни, передбачає закупівлю сучасного обладнання та оновлення їдалень, а ще зміни у підходах до організації харчування дітей.

Нагадаємо, що у Київській області розпочали реалізовувати програму підвищення кваліфікації з питань воєнної безпеки та оборони держави для керівників і посадовців районних військових адміністрацій і територіальних громад.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram