#

На Київщині відсвяткували сьому річницю "Миротворця" (ФОТО)

10.05.2021 09:00
На Київщині відсвяткували сьому річницю "Миротворця" (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 9 травня, очільник поліції Київщини привітав особовий склад батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Миротворець" з річницею створення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу поліції у Київській області.

Очільник поліції столичної області Андрій Нєбитов особисто вручив відомчі відзнаки найкращим працівникам батальйону та подякував їм за вірність Присязі. Окрім цього наказом Національної поліції України очільнику батальйону Хафізу Рафієву присвоєно спеціальне звання – полковник поліції.

За словами Нєбитова, сьогодні "Миротворець" – це спеціальний сучасний оперативно-тактичний підрозділ, який несе надважливу функцію на Сході нашої держави:

Ми маємо три блок-пости, допомагаємо поліції Луганщини та захищаємо місцевих мешканців від злочинних і збройних посягань. Це, дійсно, серйозний підрозділ, який на рівні, а інколи і вище за інші підрозділи, здійснює захист громади Київщини від злочинних посягань. Я дякую бійцям за службу!

Під час заходу присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих колег-побратимів, які віддали своє життя у боротьбі за суверенітет незалежної України та поклали квіти до Меморіалу.

Нагадаємо, що на Київщині поліцейські з нагоди 9 травня привітали ветеранів.





Читати "Моя Київщина" у Facebook