#

На Київщині виконавцеві замовного підпалу повідомили про підозру

25.03.2021 10:25
На Київщині виконавцеві замовного підпалу повідомили про підозру
Фото з місця події

Нещодавно на Київщині чоловікові повідомили про підозру в замовному підпалі, йому загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку  у Facebook.

На початку березня до чергової частини відділу поліції №2 міста Ірпінь від місцевого жителя, що невідомий підпалив його будівлю.

Поліцейські провели низку слідчо-оперативних дій, та знайшли численні докази, що свідчили про підпал.

Завдяки злагодженій та кропіткій праці,  оперативники управління карного розшуку, правоохоронці Бучанського районного управління поліції та спецпризначенці під процесуальним керівництвом Бучанської окружної прокуратури встановили авто, яким пересувався зловмисник, а також його особу, - йдеться у повідомленні.

За даним фактом чоловікові повідомили про підозру за ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України і обрали міру запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3-х до 10-ти років. Наразі поліцейські встановлюють особу замовника підпалу.

Також нагадаємо, що слідчі ТУ ДБР у м. Києві завершили досудове розслідування відносно працівників Кагарлицького відділення Обухівського ВП ГУ Нацполіції в Київській області. Прокуратура вже направила до суду цю резонансну справу про тортури і зґвалтування.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: