#

На Київщині виникли проблеми з харчуванням поранених військових

22.01.2024 20:40
На Київщині виникли проблеми з харчуванням поранених військових
Фото з мережі Інтернет

У мережі шириться інформація, що в одномо із закладів неподалік Ірпеня військові залишитися без харчування

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис у Facebook.

Наскільки важливою є підтримка та допомога військовим можна з'ясувати з історії одного закладу, розташованого неподалік від Ірпеня. У цьому закладі перебуває понад 300 військових, кожен з яких стикається з труднощами відновлення. Варто зазначити, що вони отримують необхідну підтримку не від держави, а від небайдужих людей, фермерів та волонтерів.

На сьогоднішній день, за словами очевидця, у закладі перебуває 336 військових, деякі з яких мають поранення та втрати кінцівок.

Від керівництва закладу я не отримала чіткої і зрозумілої відповіді, чому немає фінансування від держави. Пояснень немає. Лише кажуть, що займаються вирішенням цієї проблем ще з весни 2022 року. Тобто, такий тривалий час поранених військових годують тим, що привозять небайдужі люди. А де держава? Де всі чиновники та контролюючі органи?

-йдеться у дописі.

Важливо зауважити, що ситуація, яку описується, є тривожною, і важливо вирішити питання фінансування та забезпечення військових необхідними продуктами для повноцінного відновлення та підтримки. 

Нагадаємо, що скандальні Гринкевичі виявилися власниками значних земельних ділянок на Вишгородщині.

Читати "Моя Київщина" у Facebook