#

На Київщині виявили склад, де зберігалося більше, ніж 50 тонн спирту невідомого походження (ФОТО)

09.02.2021 18:30
На Київщині виявили склад, де зберігалося більше, ніж 50 тонн спирту невідомого походження (ФОТО)
Фото з місця події

На території Київської області було виявлено склад столичного підприємства, у якому зберігався спирт невідомого походження

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "ДФС у м. Києві" у Faсebook.

У повідомленні зазначається, що склад виявили співробітники Головного управління ДФС у м. Києві спільно з працівниками ГУ ДПС у Київській області та під процесуальним керівництвом прокуратури міста Києва.

Зауважуться, що під час досудового розслідування було встановлено, що підприємство без відповідних дозвільних документів, через мережу Інтернет здійснювало реалізацію спиртовмісної продукції, отриманої шляхом змішування спирту з водою.

За результатами проведених санкціонованих обшуків співробітниками Головного управління ДФС у м. Києві виявлено 53 тони спирту невідомого походження, орієнтованою вартістю понад 10 млн грн. Досудове розслідування триває, зразки спирту відібрано для проведення відповідних експертних досліджень, - йдеться у дописі.

Нагадаємо, що 9 лютого з ініціативи Володимира Зеленського підписано Меморандум щодо врегулювання проблемних питань у постачання тепла та гарячої води українцям.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: