#

На Київщині вшанували пам’ять десятків мільйонів українців, загиблих у Другій світовій війні (ФОТО)

08.05.2020 16:30
На Київщині вшанували пам’ять десятків мільйонів українців, загиблих у Другій світовій війні (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 8 травня, відбулося покладання квітів на території Національного музею – заповідника "Битва за Київ у 1943 році",  подія була приурочена до Дня пам’яті та примирення та 75-ій річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Участь у покладанні квітів взяв тимчасово виконуючий обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

У ці дні ми вшановуємо подвиг українського народу, його внесок у перемогу в Другій світовій війні. Складаємо глибоку шану нашим ветеранам-переможцям, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну у повоєнні роки. Так, сьогодні ми вчергове змушені боронити власну землю. І я переконаний, що ми знову переможемо у боротьбі за нашу свободу, – заявив очільник Київщини.

Присутні вшанували пам’ять полеглих покладанням квітів та хвилиною мовчання. Крім того, учасники оглянули експозиції у виставковому залі музею та зробили запис в книзі почесних гостей.

Також нагадаємо, що Київська обласна держадміністрація поінформувала про ситуацію з короновірусом у 9 місцях масового проживання людей - гуртожитках, пансіонаті для літніх людей, дитячому будинку.



Читати "Моя Київщина" у Facebook