#

На Київщині всі деокуповані населені пункти обстежили на наявність вибухівок

19.07.2022 10:30
На Київщині всі деокуповані населені пункти обстежили на наявність вибухівок
Фото з мережі Інтернет

Станом на сьогодні, 19 липня, на території Київської області спеціальні служби обстежили всі населені пункти, що знаходилися під окупацією, на наявність вибухонебезпечних предметів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" покликанням на телеграм-канал голови Київської ОВА Олексія Кулеби.

Всього обстежено 270 міст, сіл та селищ у межах Бучанського, Броварського та Вишгородського районів. Із початку робіт піротехніки знешкодили 52 862 одиниці ВНП.

Наразі не досліджено ще близько 8462 км2, з них 2600 км2 у Зоні відчуження. Очільник Київщини зауважує, що для того, аби заершити роботи з розмінування Київщини повністю, потрібні роки.

Олексій Кулеба звернувся до громадян:

Вкотре закликаю всіх жителів пам’ятати про небезпеку. Нагадую, якщо ви натрапили на підозрілий предмет, не чіпайте його, не намагайтеся розібрати чи перемістити. Негайно повідомте про знахідку до Служби порятунку за номером 101. Бережіть себе та своїх рідних.

Нагадаємо, що за тиждень у Київській області очно запрацювали ще 5 дитсадків, й всього вже 112 закладів дошкільної освіти відкриті для дітей.

Читати "Моя Київщина" у Telegram