#

На Київщині за кошти меценатів побудували спортивно-оздоровчий комплекс (ВІДЕО)

08.10.2020 16:20
На Київщині за кошти меценатів побудували спортивно-оздоровчий комплекс (ВІДЕО)
Юрій Цікаленко

Екс-депутат КОР Юрій Цікаленко, будучи меценатом, за власні кошти та за сприяння і підтримки друзів, збудував спортивно-оздоровчий комплекс у селі Круглик Києво-Святошинського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Юрій Цікаленко – громадський діяч, відомий благодійник, заслужений тренер України та екс-депутат Київської обласної ради.

За минулу каденцію в облраді, окрім напрямків будівництва, Юрій активно займався розвитком спорту на Київщині. За власні кошти та за сприяння і підтримки друзів, зокрема тодішнього голови КОДА Анатолія Присяжнюка, меценат збудував спортивно-оздоровчий комплекс.

Вже понад шість років цей заклад є не тільки взірцевим, а й певною мірою унікальним, адже тут тренуються і проживають спортсмени з тимчасово окупованих територій. Окрім тимчасово переміщених осіб, у цьому комплексі займаються спортом діти Київщини у різних секціях безкоштовно.

Роблячи акцент на спорті, меценат прагне аби розбудовувалася і спортивна інфраструктура. На Київщині планує створити масштабні проєкти, які дозволять молоді вести здоровий спосіб життя, розвиватися фізично, інтелектуально та духовно.

Власне тому Юрій Цікаленко знову балотується до Київської обласної ради від Обухівщини. Розбудовувати регіон Цікаленко йде разом з політсилою "Наш край", лідером якої на Київщині є Анатолій Присяжнюк.

Окрім проблем спорту, каже Юрій Цікаленко, є багато інших питань, які треба вирішувати комплексно, тому депутатство розцінює виключно як важіль для цього.

Нагадаємо, що упродовж доби правоохоронці розшукали одного дорослого трьох неповнолітніх мешканців Київської області.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: