#

На Київщині зареєстрували новий індустріальний парк

14.01.2021 20:10
На Київщині зареєстрували новий індустріальний парк
Фото з мережі Інтернет

До Реєстру індустріальних  парків включили індустріальний парк "ПАТОН", що знаходитиметься на території Глевахівської селищної ради Фастівського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Земельна ділянка площею майже 17,1 га, на якій створено індустріальний парк "ПАТОН", знаходиться на території Глевахівської селищної ради Фастівського району. Ініціатором створення індустріального парку є ТОВ "Дослідний завод зварювального устаткування Інституту електрозварювання ім. Є. О. Патона". Строк функціонування індустріального парку – 30 років.

Метою створення індустріального (промислового) парку є розвиток виробництва високоякісної інноваційної електрозварювальної техніки різного призначення, електрозварювальних матеріалів, упаковки різного призначення, залучення інвестицій, необхідних для розвитку регіону, створення до 2 тис. нових робочих місць, впровадження новітніх технологій у промисловому виробництві та посилення економічного розвитку території.

Індустріальні парки – це перевірений часом та досвідом механізм залучення інвестицій, збільшення зайнятості населення, сталого регіонального розвитку, підтримки місцевих виробників, сприяння розвитку малого та середнього підприємництва.

Уже сьогодні на Київщині функціонують 8 індустріальних парків загальною площею більше 367 гектарів.

Також нагадаємо, що на Київщині під час локдауну роботу продовжують 668 дитсадків, їх рівень відвідуваності зараз коливається від 40% до 45% від загальної кількості дітей.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: