#

Стало відомо, скільки дітей на Київщині відвідують дитсадки під час локдауну

14.01.2021 18:30
Стало відомо, скільки дітей на Київщині відвідують дитсадки під час локдауну
Фото з мережі Інтернет

На Київщині під час локдауну роботу продовжують 668 дитсадків, їх рівень відвідуваності зараз коливається від 40% до 45% від загальної кількості дітей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Дитсадки – це єдині заклади освіти, які продовжують роботу в посилених карантинних умовах. Вони працюють з ретельним дотриманням протиепідемічних норм. І зараз рівень їх відвідуваності складає орієнтовно 45%. Якщо є можливість, батьки надають перевагу залишати дітей вдома та доглядати за ними самостійно. Тож у нас є території, де садочки тимчасово закрили через відсутність потреби в їх функціонуванні», – повідомив голова облдержадміністрації Василь Володін.

Він деталізував, що через відсутність дітей на час локдауну на Київщині не працюють 114 дитсадків. Йдеться про структурні підрозділи опорних шкіл у Тетїівській, Таращанській, Поліській, Згурівській, Макарівській і Миронівській громадах.

Також нагадаємо, що майже 136 тисяч домогосподарств Київщини отримують субсидії на опалювальний період 2020-2021 року, а ще більше 201 тисячі – пільги на сплату житлово-комунальних послуг.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: