#

На Київщині затримали 35-річного чоловіка, який ножем покалічив охоронця (ФОТО)

16.08.2020 17:25
На Київщині затримали 35-річного чоловіка, який ножем покалічив охоронця (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

2 місяці тому, у червні, до працівників поліції надійшло повідомлення, що у селі Петропавлівська Борщагівка Київської області невідомий наніс тілесні ушкодження охоронцю житлового комплексу – наразі нападника затримали

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту " Києво-Святошинський відділ Поліції " у Facebook.

Зазначимо, що близько третьої ночі між охоронцем та невідомим чоловіком виник конфлікт, в ході якого останній наніс тілесні ушкодження потерпілому та поїхав з місця події.

В ході досудового розслідування, поліцейські з’ясували, що тілесні ушкодження потерпілому наніс 35-річний раніше судимий житель Івано-Франківської області.

Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні інкримінованого злочину, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за . 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Наразі триває слідство.

Нагадаємо, що "Слуга народу" хоче, щоб на місцевих виборах у голови Борщагівської ОТГ йшов Роман Гах.



Читати "Моя Київщина" у Facebook