#

На Київщині затримали лікаря-психопата, який калічив та знущався над жінками (ФОТО, ВІДЕО)

10.10.2020 16:00
На Київщині затримали лікаря-психопата, який калічив та знущався над жінками (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Кілька днів тому правоохоронці Київщини затримали лікаря-садиста Олексія Волкова, на рахунку якого десятки жертв, дві з яких загинули за дивних обставин

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Надзвичайні новини".

Зауважимо, що 45-річного садиста затримали після побиття 33-річної Ольги Войтенко, яке відбулося в заміському будинку Волкова у Вишгородському районі.

Тоді несамовиті крики жінки почув сусід ката та одразу побіг до його помешкання. Там зловмисник пояснив чоловікові, що на його кохану Ольгу напали, тому він терміново везе її до лікарні.

На щастя, очевидець події запідозрив, що підозрюваний бреше, тому викликав поліцію, які виявили залитий кров'ю газон та розбиті жіночі окуляри.

Уже в лікарні постраждала Ольга розповіла, що фітнес-тренер Олексій, до якого та регулярно приїжджала з Донеччини разом із сином, побив її мов боксерську грушу. Причиною стала заява жінки про те, що вона не бажає більше підтримувати із ним жодних стосунків. За словами жінки, нелюд погрожував навіть покалічити її 4-річного сина.

Про погрози і побиття розповіли і інші дівчата. Одна з них, киянка Ася Зброська, переконана, що жертв садиста може бути дуже багато – рахунок іде на десятки.

Дівчина теж пережила жорстоке побиття, підпал машини і погрози. З 2014 року вона намагалася вирішити це питання в правовому полі. Каже, що якби тоді було нормальне слідство, злочинця вдалося б зупинити. Також вона вважає, що дві дівчини, які зустрічалися з Волковим, не покінчили життя самогубством, викинувшись із вікна, а були вбиті.

Є інфомація, що садист знаходив жертв в інтернеті, писав повідомлення з компліментами до фото і пропонував зустрітися. Як розповіли три дівчини, які зустрічалися з Волковим, а потім ледве вирвалися з його рук, він підмішував у шампанське наркотики.

Мені говорив, що це просто природна добавка – для настрою, класного сексу. Вже потім виявилося, що це були амфетаміни, – поділилася одна з жертв Волкова.

Чотири дівчини, які зустрічалися з садистом, розповіли про відоме їм джерело "заробітку" лікаря-садиста. Вони повідомили, що стали жертвами шантажу і відкупилися від Волкова.

Він погрожував викласти дуже відверті фото, зганьбити і так далі. Переслідував, погрожував, нападав... Було дуже страшно! Розумієте, він перетворив моє життя на пекло! Я відкупилася від Волкова, тому що не витримала цього божевілля, – пояснила журналістам Євгенія.

Наразі відомо, що Олексію Волкову 45 років. Він народився у місті Рівне, там же закінчив школу. Потім вступив до Київського національного медичного університету ім. О.О. Богомольця.

У нього була квартира в Києві на Відрадному і заміський будинок у селі Нижча Дубечня Вишгородського району.

Деякий час у Волкова нібито був "приватний кабінет" у столиці, де він надавав послуги як лікар-венеролог. Потім "переключився" на спортивне харчування, захопився фітнесом. Його добре знали в спортивних центрах і тренажерних залах. Якийсь час Олексій навіть тренував репера Серьогу, чим дуже пишався. Однак згодом у них стався конфлікт і взаємини зіпсувалися.

Джерела стверджують, що Волков "приторговував наркотиками" і різними "речовинами". Однак підтверджувальних даних поки немає. А в грудні 2013 року, під час Революції Гідності, Олексія затримали в центрі столиці з підробленим посвідченням співробітника міліції.

Поліцейські затримали Волкова одразу після побиття Ольги Войтенко, зараз він перебуває під вартою. Правоохоронці перевіряють його причетність до інших подібних злочинів, а також обставини загибелі двох його колишніх дівчат.





Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: