#

На Київщині затримали трьох водіїв з підробленими документами (ФОТО)

04.08.2020 15:30
На Київщині затримали трьох водіїв з підробленими документами (ФОТО)
Фото з місця події

Протягом доби патрульні Київщини зафіксували три випадки підробки документів 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Faсebook.

Учора пообідді на автодорозі Київ — Харків — Довжанський інспектори зупинили водія Volkswagen Passat на іноземній реєстрації. Під час спілкування з 40-річним чоловіком, останній надав для перевірки реєстраційні документи, які мали ознаки підробки. А саме: відсутність голографічного захисного покриття, мікродрук не читабельний, відсутній захисний елемент — водяний знак, шрифт не відповідав вимогам.

Другий випадок трапився сьогодні на початку 5-ї ранку в Борисполі. На вулиці Київський Шлях патрульні зупинили 28-річного водія Volkswagen Passat. Останній надав для перевірки свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Перевіривши VIN-код авто та реєстраційний документ по інформаційних базах МВС, поліцейські встановили, що взагалі відсутні.  

Наступний інцидент стався сьогодні на 77 км автодороги Київ — Харків — Довжанський. За кермом автомобіля AUDI A4 був 31-річний громадянин. Водій надав для перевірки документи, які мали ознаки підробки.

В усіх випадках для встановлення обставин та документування події на місце викликали слідчо-оперативну групу поліції.

Нагадаємо, що 3 серпня особовим складом групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Київській області проведено обстеження території та виявлено вибухонебезпечні предмети часів минули війн.


Читати "Моя Київщина" у Telegram