#

На Київщині з'явився інстаграм-воїн (ФОТО)

26.06.2023 14:55
На Київщині з'явився інстаграм-воїн (ФОТО)
Вадим Івченко

У Київській області з’явився черговий інтернет-воїн – скандальний депутат ВРУ Вадим Івченко

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на інстаграм-сторінку Вадима Івченка.

Одіозний нардеп Вадим Івченко, відносно якого ДБР поновило розслідування у справі про розкрадання земель Міноборони, у соцмережах почав вдавати із себе вояку. Він фотографується на фоні військової техніки та позує зі зброєю у руках. У якого невидимого ворога стріляє Івченко у тилу – невідомо.

Нагадаємо, що Вадим Івченко є депутатом Верховної Ради України VIII—IX скликання від ВО "Батьківщина" та членом Парламентського аграрного комітету. За даними МК, цей інстаграм-воїн ще й рветься у наглядову раду "Укроборонпрому".

Також варто нагадати про браконьєрську риболовлю Івченка восени 2021 року – тоді він у мережі виклав фото, де показав, що наловив за допомогою вудки ціле відро судака. Тоді штраф за одного судака становив 3587 грн. Тому Івченко та його друзі "наловили штрафів" на майже 3 млн грн. Згодом нардеп-браконьєр влаштував атаку ботів на тодішнього голову рибпатруля Володимира Мухіна, який відреагував на порушення з його боку.

Крім інстаграм-воїна Івченка, зараз на Київщині веде свій "воєнний" тікток-влог Дмитро Киришун – секретар Білоцерківської міської ради. Цей "воїн" у своїх роликах так же демонстративно стріляє в пустоту або по деревах у лісі. Постановочні відео Дмитра Киришуна дуже швидко стали предметом осудження у соціальних мережах.

Також раніше МК писала про те, як тікток-воїну Дмитру Киришуну вдалося розбагатіти за чужий рахунок. Наразі ж у Киришуна є всі можливості після закінчення війни зайняти місце мера Білої Церкви Геннадія Дикого, крісло під яким й так трясеться тепер ще й через серйозні проблеми із правоохоронними органами.




Читати "Моя Київщина" у Facebook