#

На Київщині чоловік ґвалтував неповнолітніх доньок для зйомок порно (ФОТО, ВІДЕО)

20.11.2018 14:44
На Київщині чоловік ґвалтував неповнолітніх доньок для зйомок порно (ФОТО, ВІДЕО)

Поліцейські встановили, що 44-річний житель Київщини використовував своїх неповнолітніх доньок для зйомок порнографічних фільмів та надавав їх у сексуальну експлуатацію  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на Національну поліцію України

До Департаменту кіберполіції надійшла інформація від австралійських колег, спецпідрозділу "Argos" штату Квінсленд, про те, що вони виявили у мережі Інтернет фото порнографічного змісту за участі дітей, яке, ймовірно, було виготовлено на території України.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України.

Працівники Департаменту кіберполіції, спільно зі слідчими поліції Київщини, за процесуального керівництва прокуратури Київської області, встановили 45-річного мешканця Київщини, який причетний до створення фото та відеофайлів порнографічного змісту за участі власних дітей. Отримані відеофайли чоловік продавав у так званому сегменті мережі Інтернет "DarkWeb".

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Сьогодні, 20 листопада, із залученням працівників спецпідрозділу КОРД в помешканні, де проживає підозрюваний, поліцейські проводять санкціонований обшук. Слідчі дії також проводяться за місцем проживання так званого хресного батька обох дівчат - 46-річного киянина, який підозрюється у причетності до сексуальної експлуатації дітей. 

Наразі поліцейські вже виявили предмети порнографічного характеру, фото- та відеопродукцію порнографічного змісту за участі неповнолітніх дівчат. Також у квартирі мешканця Київщини виявлено гранату РГД-5, на місце проведення обшуку направлено вибухотехників. 

Вирішується питання про затриманням підозрюваного та його товариша в порядку статті 208 КПК України. Також вирішується питання про вилучення обох дівчат з родини і їх переїзд до реабілітаційного центру.  

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: