#

На Київщині чоловік обкрадав своїх сусідів (ФОТО)

12.12.2018 12:24
На Київщині чоловік обкрадав своїх сусідів (ФОТО)
Крадені речі

Днями у селі Червона Мотовилівка Фастівського району працівники поліції затримали 31-річного місцевого жителя, що здійнював крадіжки з дачних будинків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на Національну поліцію Київської області.   

Зловмисник зізнався у скоєнні п’яти крадіжок з дачних будинків на своїй вулиці. Потерпілим киянам, які приїздили у село лише на сезон, завдано збитків на десятки тисяч гривень. 

У будинки чоловік потрапляв шляхом віджиму вікон та пошкодження замків. Викрадав електроінструменти, побутову техніку, загалом все, що можна було віднести до ломбарду.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Затримали чоловіка співробітники кримінальної поліції за місцем проживання. Також під час обшуку у будинку виявили лише деякі крадені речі. За словами підозрюваного,  все інше він вже встиг здати у ломбард, а гроші витратив.

Відомо, що зловмисник був раніше судимий за аналогічні злочини та відбував покарання в місцях позбавлення волі. Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, чоловіка перевіряють на причетність до інших злочинів.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).  Затриманому загрожує до шести років ув’язнення.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: