#

На Київщині чоловік посеред ночі намагався продати краденого коня (ФОТО)

17.07.2018 17:25
На Київщині чоловік посеред ночі намагався продати краденого коня (ФОТО)

Сьогодні, 17 липня, жителі села Мала Вільшанка Білоцерківського району помітили підозрілого чоловіка, який пропонував купити коня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Геннадія Мельниченка у Facebook.

У повідомлені зазначено, що 17 липня близько першої години ночі до начальника сектора дільничних офіцерів поліції Білоцерківського відділу поліції зателефонував один з жителів села Мала Вільшанка Білоцерківського району та повідомив, що по селу ходить незнайомий йому та іншим жителям чоловік, який пропонує придбати у нього коня. Приїхавши на місце, він поспілкувався с мешканцями села та особисто з "горе-вершником", який спочатку представився не своїм іменем.

В ході поверхневого огляду даного громадянина в присутності понятих, в одній з кишень у нього було виявлено повістку до слідчого Дарницького району міста Києва, зателефонувавши до якого вдалося з’ясувати, що даний громадянин являється 28-річним мешканцем села Коцюбинське Києво-Святошинського району Київської області та знаходиться в активному розшуку Дарницьким районом міста Києва за незаконне заволодіння транспортним засобом та крадіжку.

Пізніше, в ході опитування лиходій пояснив, що коня він викрав вночі на території одного з домоволодінь в смт Володарка, в той час, коли вдома нікого не було. Згодом, приїхавши на вказане місце, дана інформація не підтвердилась.

"Проводячи аналіз скоєних злочинів за останній період по Київській області, було встановлено, що Тетіївським ВП розшукується особа, яка два дні тому вчинила крадіжку коня в селі Кашперівка Тетіївського району Київської області. В ході додаткового опитування підтвердилося, що зловмисник дійсно знаходився у вищевказаному селі та перебуваючи під дією алкоголю вирішив викрасти з пасовища коня, для того, щоб в майбутньому продати та отримати за це грошові кошти", - повідомляється на сторінці.

Наразі вирішується питання про передачу зловмисника працівникам поліції Дарницького району Києва для подальшого розслідування кримінального провадження та обрання йому міри запобіжного заходу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: