#

На Київщині група осіб організувала підпільне виробництво алкоголю, - ДФС

27.06.2019 16:53
На Київщині група осіб організувала підпільне виробництво алкоголю, - ДФС
Фото з місця події

Податківці Київщини під процесуальним керівництвом обласної прокуратури виявили та ліквідували цех з незаконного виробництва спирту на території регіону

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ ДФС у Київській області.

В рамках проведення операції "Акциз – 2019" та розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 КК України, було встановлено групу осіб, які організували в одному з міст області підпільне виробництво спирту з недоброякісної сировини.

За результатами санкціонованих обшуків, проведених у підпільних виробничих та складських приміщеннях, а також за місцями проживання фігурантів та в їх автомобілях, з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання 2 135 літрів прозорої рідини з характерним запахом спирту, 1 700 літрів рідини синього кольору з характерним запахом спирту, обладнання та інвентар для масового виробництва спирту, комп’ютерну техніку, електронні носії інформації, мобільні телефони та чорнові записи.

Всього вилучено товарно-матеріальні цінності орієнтовною вартістю понад 1,3 млн грн, у т.ч. підакцизних товарів на суму майже 730 тис грн. Триває слідство.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: