#

На Київщині хлопець жорстоко вбив свого неповнолітнього брата

17.11.2018 12:21
На Київщині хлопець жорстоко вбив свого неповнолітнього брата

Днями стало відомо, що на Київщині до 12 років позбавлення волі за вбивство свого рідного неповнолітнього брата засудили 20-річного молодика

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Богуславським відділом Кагарлицької місцевої прокуратури в суді доведено вину 20-річного молодика та засуджено до 12 років позбавлення волі.

Установлено, що в лютому минулого року двоє рідних братів, за місцем проживання в одному із сіл Богуславського району, вживали алкогольні напої.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У подальшому, обвинувачений, на ґрунті неприязних відносин, вирішив вбити неповнолітнього брата. Так, накинувши та затягнувши мотузку на шиї потерпілого, зловмисник повісив останнього на вішалці для одягу. У результаті чого, 17-річний хлопець помер на місці.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Незважаючи на достатньо зібрані докази під час досудового розслідування, обвинувачений свою вину не визнав, і вказав, що його брат вчинив самогубство та він непричетний до його смерті.

За результатами судового розгляду, завдяки принциповій позиції прокуратури, обвинуваченого визнано винними у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення та засуджено до 12 років позбавлення волі.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: